PERSONLIG BYGGERÅDGIVNING OG PROJEKTERING

Firmaprofil​

​Arkitektfirmaet blev grundlagt i 1992.

De primære arbejdsområder koncentrerer sig om løsningen af byggeopgaver for erhvervssektoren, andelsboliger og kommunale institutioner, men også en række byggeopgaver for private bygherre, som villaer, rækkehuse, gårde, tilbygninger og sommerhuse.

Det er tegnestuens mål i nært samarbejde med bygherren at medvirke til at skabe det optimale grundlag for opgavens tilpasning til de givne rammer. Projekteringen udføres professionelt, og der kan tilbydes totalrådgivning omfattende både arkitekt- og ingeniørbistand.

​Arkitektfirma Byder ApS dækker et bredt fagligt spektrum

Deres opgave vil – uanset art og størrelse – altid blive løst med størst mulig omhu og hensyntagen til de specielle forhold og ønsker, der ligger i netop Deres opgave.

Arkitektfirma Byder er uafhængig af leverandørinteresser og kan derfor sikre Dem gode, økonomisk forsvarlige og brugsmæssigt optimale løsninger.

Per Byder giver personlig byggerådgivning og projektering. Med mere end 28 års erfaring indenfor rådgivning, ledelse og projektering af nybyggeri, samt udarbejdelse af bebyggelsesplaner.

Skriv til os

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller lignende.